Fotowedstrijd

Fotowedstrijd

11 april 2017, Wereld Parkinsondag

Bekijk hier de uitslag van de fotowedstrijd.

Win een coachgesprek en een exemplaar van het Parkinson Doeboek!

Een chronische ziekte zoals Parkinson doet wat met jou … en met de mensen om je heen. Jij en je naasten moeten leren omgaan met de beperkingen die zich langzaam maar zeker manifesteren. Een krachtig middel om je daarbij te helpen is zelfcompassie: mededogen met jezelf. Door zelfcompassie ben je beter in staat om de ziekte en haar gevolgen te accepteren en desondanks positief in het leven te staan.

In het Parkinson Doeboek legt Josca Bos uit hoe je zelfcompassie ontwikkelt. Wil je er iets van ervaren, bezoek dan eens een uitvoering van het theaterstuk Kracht door Zelfcompassie, dat Dagmar Terpstra en Marieke Heerema op basis van dit boek schreven.

kracht-door-zelfcompassie_Terpstraheerema cover-parkinson-doeboek

Fotowedstrijd

Wat is zelfcompassie volgens jou? Kun jij aan andere mensen die met een chronische ziekte te maken hebben, de kracht van zelfcompassie laten zien?

Maak een foto over het onderwerp Zelfcompassie. Je kunt ook een schilderij, tekening, collage of iets anders maken en dat fotograferen.

Prijzen

  • Eerste prijs: Parkinson DoeBoek en drie gratis coachgesprekken met Josca Bos of Arjaan Hijmans van den Bergh.
  • Tweede prijs: Parkinson DoeBoek en één gratis coachgesprek met Josca Bos of Arjaan Hijmans van den Bergh.
  • Derde prijs: Parkinson DoeBoek.

Josca Bos is ervaren coach, parkinsonpatiënt en auteur van het Parkinson DoeBoek. Arjaan Hijmans van den Bergh is uitgever. Hij helpt je op weg bij het schrijven van je eigen boek!

Inzending

Stuur je inzending(en) uiterlijk 31 maart naar info@degezondepers.nl.

Publicatie

Op Wereld Parkinson Dag, 11 april, maken we de winnaars bekend en plaatsen we een selectie van de inzendingen op de website en de facebookpagina van het Parkinson DoeBoek.

Door je deelname ga je ermee akkoord dat wij je inzending mogen gebruiken voor promotie van het Parkinson Doeboek en de theatervoorstelling.